TERVETULOA VEHMERIN TORILLE!

Hyvän elämän myyntipaikan saat 5 pv/kk ilmaiseksi!

TORI SÄÄNNÖT

TORIMYYNTI PAIKKA?

Kuopion kaupunkirakennelautakunnan (17.2.2021 § 57) hyväksymät kauppasäännöt ja - ohjeet on luotu ohjaamaan Kuopion kaupungin maaseututaajamien torien ja keskeisen kau-punkialueen pienien lähiötorien torikauppaa, torien käyttötarkoitusta ja muuta vastaavaa toimintaa Vehmerin torilla.

TORI HINNAT

MAASEUTU MYYNTIPAIKKA HINNAT

Tämä hinnasto on voimassa alkaen 1.4. 2021 toistaiseksi Kuopion kaupungin maaseutu- ja lähiötoreilla. Kaupunkirakennelautakunta 17.3.2021 § 57

Hinnat sisältävät alv 24 %.

OTA YHTEYTTÄ

TORIPAIKAN VARAUS?

Oletko tulossa Vehmerin torille myymään ja tarvitset toripaikan, ota yhteyttä torin hallinnoijaan Koy Vehmersalmi ry, yhteistiedot ja sähköisen lomakkeen löydät yhteistiedoista.


Vehmersalmen torin toiminnan muutokset 29.6.2021 lähtien

Vehmersalmen tori on siirtynyt Kaupunginosayhdistys Vehmersalmi ry:n (Koy) hallintaan 15.5.2021 lähtien. Koy on solminut tuolloin vuokrasopimuksen Kuopion kaupungin kanssa.

Torin hallintasopimuksen siirtymisen myötä Koy:llä on lupa periä torimaksut Vehmersalmen torin toripaikoista. Sivuilta löytyy kaupungin maakuntatorien toripaikkamaksujen hinnasto, jonka perusteella KOY perii toripaikkamaksut Vehmersalmen torin torimyyjiltä.

Poikkeuksena Kuopion kaupungin maakuntatorien hinnastoon on Koy tehnyt päätöksen, jolla torimyyjät voivat käyttää toria viitenä päivänä kuukaudessa ilman perittäviä toripaikkamaksuja, ei koske tapahtumia.

Torin hallinnoijana toimii Koy Vehmersalmi ry, puh. 044 012 3232, tori@vehmersalmi.fi. Voitte olla yhteydessä toripaikkavarauksista ja kuukausisopimuksista sekä muista toritoimintaan liittyvistä asioista klo 7-18.

Mukavaa ja aurinkoista kesää toivottaa!

Kaupunginosayhdistys Vehmersalmi ry