Tervetuloa asumaan ja mökkeilemään Vehmersalmelle!

Vehmersalmea voi syystä sanoa vesistökaupunginosaksi, sillä sen alueesta on yli kolmasosa eli noin 200 km2 vettä ja rantaviivaakin peräti 890 km. Unelma omakotitalosta järven rannalla on Vehmersalmella lähempänä kuin muualla. Vehmersalmen kuntakeskuksesta löytyvät tärkeimmät julkiset peruspalvelut sekä yksityiset palvelut. Runsaiden vesistöjen ansiosta olosuhteet vesistömatkailulle ja luonnonläheiselle vapaa-ajan vietolle ovat erinomaiset.


Myytävät Liikehuoneistot

MYYNNISSÄ MAJOITUS- TAI ASUMISKÄYTTÖÖN!


NYT MYYNNISSÄ EDULLISESTI HUOLTOASEMAKIINTEISTÖ!


Myytävät omakoti- ja rivitalot


Myydään tai vuokrataan

Hyväkuntoinen, kuntotarkastettu omakotitalo Vehmersalmen palveluiden ja luonnon lähellä.  Koko: 119m2. Lämmitys: ilma-vesilämpöpumppu ja ilmalämpöpumppu. Pintaremontoitu. Pieni sähkönkulutus. Rauhaisa oma tontti. Yhteydenotot: 041 315 1048

Kuopion kaupungin kautta myytävät omakotitontit Vehmersalmella.

Kuopion maaseutu, sen taajamat ja kylät tarjoavat monipuolista asumista luonnon lähellä, Maaseutukeskukset ja kylät - elämäniloa maaseudulla - Kuopio. Maaseututaajamissa ja -kylissä on myynnissä asuinkiinteistöjä, jonka lisäksi Kuopion kaupunki sekä yksityiset maanomistajat tarjoavat uusia tontteja asuinrakentajille, Omakotitontit - Kuopio.

Tutustu Kuopion kaupungin tonttitarjontaan Vehmersalmella. KATSO LISÄÄ!
(Ohje: zoomaa ja siirrä karttaa haluamaasi kohtaan, tontin tiedot avautuvat klikkaamalla tonttia)."